Βγήκε ο Γκλέτσος από το νοσοκομείο μετά από ξυλοδαρμό...


Μετά τον Ευάγγελο Κυριακίδη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Απόστολος Γκλέτσος, λίγο πριν τις 21:00΄ το βράδυ, αφού αισθανόταν καλύτερα και ζήτησε να υπογράψει για να βγει.

Και ο Δήμαρχος δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση εξερχόμενος από το νοσοκομείο για τα όσα διαδραματίστηκαν το πρωί στη Στυλίδα, με τον πρόεδρο του τοπικού διαμερίσματος Στυλίδας και υπεύθυνο της "Παραμυθοχώρας" Ευάγγελο Κυριακίδη.

Και από τις δύο πλευρές έχουν κατατεθεί μηνύσεις και θα οριστεί δικάσιμος, αφού σύμφωνα με την εισαγγελία δεν υπάρχει θέμα αυτοφώρου.

Το χρονικό του ξυλοδαρμού
Η είδηση έσκασε σαν βόμβα. Ο Απόστολος Γκλέτσος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, μετά από άγριο καυγά και ξυλοδαρμό με συνεργάτη του. Αιτία, όπως είπε ο ίδιος, οι πληροφορίες που είχε για τα όσα συνέβαιναν στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του δήμου Στυλίδας, την Παραμυθοχώρα.

Στο νοσοκομείο, νοσηλεύτηκε και ο συνεργάτης του, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Στυλίδας και υπεύθυνος της "Παραμυθοχώρας" Ευάγγελος Κυριακίδης, με τον οποίο ήρθε στα χέρια, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν και οι δύο.lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου