Ξεκινάει τους «αγώνες» ο Ολυμπιακός Βόλου!

Άμεσα και ίσως την επόμενη εβδομάδα ξεκινάει τους αγώνες του ο Ολυμπιακός και εννοείται πως η επιλογή για δικαστικό αγώνα ως την τελική δικαίωση δεν θα είναι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα , αφού για να διεκδικείς στο εξωτερικό πρέπει να διεκδικείς και εν Ελλάδι τη στιγμή που δεν υπάρχει αγωνιστική δραστηριότητα ομάδας στα γήπεδα…
Ξεκινάει  τους  «αγώνες» ο Ολυμπιακός Βόλου! Η επόμενη κίνηση του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να υφίσταται αφορά και νεα προσφυγή στο διοικητικό εφετείο ! Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός Βόλου εκτός απο το ευρωπαϊκό αθλητικό δικαστήριο του CAS και της παγκόσμιας ομοσπονδίας για την παραβίαση του αυτοδιοίκητου προτίθεται να κινηθεί νομικά και να καταθέσει προσφυγές και αγωγές στα πολιτικά δικαστήρια κατά της ΕΠΟ, της Super League και της ΕΕΑ για οικονομικές αποζημιώσεις, μια και έβλαψαν τα συμφέροντα της ομάδας ενώ θα υπάρξει προσφυγή όμως μετά από τρίμηνο στο Συμβούλιο Επικρατείας.Τις επόμενες ημέρες πάντως το νομικό τμήμα θα καταθέσει νέα αίτηση ακύρωσης της απόφασης της ΕΕΑ στο Διοικητικό Εφετείο, που θα έχει να κάνει με τη μη επανεξέταση του φακέλου. Η νέα κίνηση γίνεται μετα την απόφαση !
του Διοικητικού Εφετείου να μην συζητήσει την υπόθεση προσφυγής που κατέθεσαν για ακύρωση της απόφασης της ΕΕΑ να μη τους χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στα επαγγελματικά πρωταθλήματα με το αιτιολογικό πως είναι «άνευ αντικειμένου» αφού η Σουπερ λίγκα είχε ήδη αντικαταστήσει τον Ολυμπιακό . Τώρα πάντως το νομικό τμήμα με τη νεα προσφυγή παει σε άλλο επίπεδο οχι δηλαδή για την πρώτη απόφαση της 23ης Αυγούστου αλλα τώρα για την δεύτερη της ΕΕΑ της 15ης του Σεπτέμβρη Περα από αυτό οι βολιώτικες ελπίδες στρέφονται στην Ευρώπη, όπου σε CAS και FIFA οι ερυθρόλευκοι θα προσπαθήσουν να δικαιωθούν για να συμμετέχουν ξανά στα εθνικά πρωταθλήματα την επόμενη χρονιά, ενώ στις διεκδικήσεις θα είναι και τον Δεκέμβρη αναμένεται να υπάρξει δικάσιμος.
Από την περασμένη εβδομάδα που ξεκαθαρίστηκε ότι δεν θα υπάρξει αγωνιστική παρουσία του Ολυμπιακού για φέτος, καθώς μετά από σύσκεψη αποφασίστηκε όπως ο Ερασιτέχνης αποσύρει άμεσα το υποβληθέν αίτημα προς την ΕΠΟ για συμμετοχή του ποδοσφαιρικού τμήματος στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.
  • Πηγή: mycitynet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου