Ολυμπιακός Βόλου: Περιμένοντας την ''επιστροφή'' !


Από τον δικαστικό και μόνο αγώνα θα περιμένει πλέον την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου ο Ολυμπιακός, ενώ υπάρχει και πολύς κόσμος που περιμένει και την δικαίωση και επιστροφή του Αχιλλέα Μπέου.

Μπορεί ο πρώην πρόεδρος της βολιώτικης ΠΑΕ να έχει τιμωρηθεί με απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο, μπορεί και ο ίδιος μετά την προφυλάκισή του να έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να ξαναασχοληθεί, αλλά υπάρχουν πολλοί πού επιμένουν πως σύντομα θα βρεθεί στο Βόλο και αν δικαιωθεί δικαστικά δεν θα είναι αμέτοχος στην «αντεπίθεση» για την επιστροφή της ομάδας εκεί όπου ανήκει.Άλλωστε όλοι έχουν παραδεχθεί πως ο Ολυμπιακός που χειροκρότησε όλη η Ελλάδα και που έπαιξε στην Ευρώπη είναι ένα δημιούργημα του Αχιλλέα Μπέου, που τις προηγούμενες μέρες κατέθεσε την τρίτη αίτηση αποφυλάκισης. Μάλιστα με μια οκτασέλιδη επιστολή του από τις φυλακές Ναυπλίου ο Αχιλλέας Μπέος απευθύνει αίτηση - αναφορά προς τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου, αλλά και προς 10 ακόμη πρόσωπα και φορείς, τονίζοντας ουσιαστικά πως αποτελεί εξιλαστήριο θύμα.
Αίτημά του, όπως ο ίδιος το θέτει, να κριθεί με «δικαστική συνείδηση και με βάση τα πραγματικά γεγονότα και όχι από την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που δημιούργησαν πολιτικές και δημοσιογραφικές σκοπιμότητες». Όπως πολύ χαρακτηριστικά αναφέρει στην επιστολή του ανησυχεί πλέον και για την δικαστική εξέλιξη της υπόθεσης, διότι από αυτή εξαρτάται η τύχη της οικογένειάς του, του ίδιου, αλλά και των επιχειρήσεών του, «οι οποίες κατά το κοινώς λεγόμενο, πάνε κατά διαόλου».Ο Αχιλλέας Μπέος σύμφωνα με δικαστικές εκτιμήσεις θα είναι εκτός φυλακής μέσα στο Δεκέμβρη. Από την πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός και από τον Ερασιτέχνη ξεκαθαρίστηκε από την περασμένη εβδομάδα ότι δεν θα υπάρξει αγωνιστική παρουσία του Ολυμπιακού για φέτος, καθώς μετά από κοινή σύσκεψη αποφασίστηκε όπως ο Ερασιτέχνης αποσύρει άμεσα το υποβληθέν αίτημα προς την ΕΠΟ για συμμετοχή του ποδοσφαιρικού τμήματος στο πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής.

Τώρα το μόνο αρνητικό για τον Ολυμπιακό φαίνεται πως είναι η μη αξιοποίηση για τους παίκτες από τις ομάδες Κ-20 και Κ-17, που πάντως από το Γενάρη θα μπορέσουν να παίξουν σε κάποια σωματεία φιλικά προς τον Ολυμπιακό Βόλου της περιοχής μας με την συγκατάθεση του Ερασιτέχνη, ενώ αρνητικό θα είναι πως το αν δεν κερδηθεί κάτι δικαστικά, αλλά μόνο τυχόν αποζημιώσεις, ως το ερχόμενο καλοκαίρι ο Ολυμπιακός ως ανενεργό σωματείο θα ξεκινήσει από τη μικρότερη ερασιτεχνική κατηγορία. Τώρα για τον φίλαθλο κόσμο απομένει η στήριξη στον «Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937» για τις ομάδες μπάσκετ ανδρών και γυναικών... και η αναμονή δικαίωσης από τα δικαστήρια... Ο Ολυμπιακός Βόλου έτσι επιμένει δικαστικά για να δικαιωθεί και να επιστρέψει αγωνιστικά... ενώ στις επόμενες κινήσεις που σκέφτονται οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου, προκειμένου η ομάδα να συνεχίσει να υφίσταται αφορά και νέα προσφυγή στο Διοικητικό Εφετείο!

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός Βόλου εκτός από το ευρωπαϊκό αθλητικό δικαστήριο του CAS και της παγκόσμιας ομοσπονδίας για την παραβίαση του αυτοδιοίκητου, προτίθεται να κινηθεί νομικά και να καταθέσει προσφυγές και αγωγές στα πολιτικά δικαστήρια κατά της ΕΠΟ, της Super League και της ΕΕΑ για οικονομικές αποζημιώσεις, μια και έβλαψαν τα συμφέροντα της ομάδας.

  • Πηγή: mycitynet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου